sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hallituksen kokous 4.2.2013



Tampereen aineenopettajaksi opiskelevat – TamAus ry

Hallituksen kokous
4.2.2013, klo 18.00 Tampereen yliopisto, Alakuppila, Kalevantie 4
                                                 
Läsnä:

Lauri Leinonen (puheenjohtaja)
Heidi Poutanen
Johanna Hämäläinen (poistui kokouksesta kohdan 8 käsittelyn jälkeen)
Raigo Megerild
Tanja Tervonen (sihteeri)

Pöytäkirja

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.25.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Esityslistan hyväksyminen

Hyväksyttiin kokouksen esityslista.

4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

Hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja.

5. Ilmoitusasiat

Tamaus järjesti yhteisen bussikuljetuksen Educa-messuille Helsingin Messukeskukseen 25.1.2013. Bussikyydin hinnaksi tuli 16 euroa Tamauksen jäsenille, ei-jäsenille hinta oli 18 euroa. Yhteen suuntaan matkaaville hinta oli 8 euroa. Osallistujia oli yhteensä 37, ja Educa-jatkoille Tampereella osallistui 7 henkeä.

Raigo osallistui Soolin Kopovastaavien koulutukseen Helsingissä Akava-talolla 1.2.2013. Raigo ilmoitti, että hänen kiinnostuksensa Soolin hallituksen toimintaa kohtaan kasvoi koulutuksen aikana.

Johanna osallistui 26.1.2013 Soolin pj-tapaamiseen Helsingissä Akava-talolla. Tapaamisessa käsiteltiin johtajuuteen liittyviä aiheita. Johanna kertoi myös, että tapaamisen aikana tehtyjen ryhmätöiden yhteydessä Johanna ja muut samassa ryhmässä olleet olivat ideoineet Facebook- ryhmän. Ryhmän nimi on Hajotus, ja ryhmä on nyt perustettu. Ryhmän ideana on toimia paikkana, jossa voi purkaa pahaa oloaan. Tapaamisessa Helsingin aineenopettaja-ainejärjestö oli myös ilmaissut kiinnostuksensa yhteistyöhön Tamauksen kanssa. Yhteistyötä lähdetään suunnittelemaan, mahdollinen ajankohta olisi huhtikuussa Kevät-fiestan aikaan, jolloin Helsinkiläiset voisi kutsua Tampereelle ottamaan osaa Kevät-fiestaan.

Johanna osallistui myös 31.1.2013 KASVO-iltaan Virta-rakennuksen kahvilassa. Illan aikana KASVO ryn hallitus esittäytyi.

6. Sool-asiat

Raigo tiedotti seuraavista tulevista tapahtumista:

-          Perjantaina 8.3. järjestetään Soolin seminaari Työrauhan työkalut. Raigo on kiinnostunut osallistumaan seminaariin ja siten edustamaan Tamausta siellä.

-          16.-17.3 Soolin järjestökurssi Turussa. Ainakin Lauri harkitsee osallistumista.

-          13.-14.4. Soolin liittokokous Helsingissä. Liittokokouksessa valitaan Soolille uusi hallitus. Raigo ja Johanna osallistuvat.

-          Kenttäasiamies Jenni Värrälä on ottanut yhteyttä, ja ehdottanut tapaamista/info-iltaa Tamauksen jäsenille. Tapaaminen järjestetään mahdollisesti OAJ-illan yhteydessä.

7. Valiokunnat ja kokoukset

Lauri osallistui järjestövaliokunnan kokoukseen 28.1.2013. Lauri tiedotti, että hän toimii järjestövaliokunnan puheenjohtajana vuonna 2013.

Johanna ja Miina ovat mukana Aineenopettajakoulutustyöryhmässä, työryhmällä kokous 12.2.2013.

8. Tulevat tapahtumat

-          22.-24.2.2013 Talvipäivät Raumalla: Ilmoittautuneita 15 henkeä. Mahdollisesta yhteiskyydistä sovitaan osallistujien kesken.

-          OAJ-ilta: järjestetään joko viikolla 8 tai viikolla 11. Lauri selvittää asiaa.

-          Kevät-fiesta järjestetään perjantaina 26.4.2013 klo 18.00-21.00, Normaalikoululla. Luvassa myös jatkot. Yhteistyötä Helsingin (ja muiden) aineenopettaja-ainejärjestön kanssa suunnitellaaan, esimerkiksi kutsutaan heidät vieraiksi Kevät-fiestaan. Tapahtumasta tulee lisää tietoa myöhemmin.

-          Kevään aikana on mahdollisesti tulossa keilailua, kiipeilyä ja/tai Megazonea, Johanna aloittaa järjestelyt. Tapahtumista tiedotetaan myöhemmin lisää.

-          Lauri tiedotti seuraavista tulevista Tamyn koulutuksista: 12.2. & 21.2. Koulutus uusille Taloudenhoitajille sekä 7.2. Yhdistystoimintakoulutus.

9. Talous- ja jäsenrekisteriasiat

Tilillä on tällä hetkellä rahaa 842,13 euroa (Educa-bussin laskua ei vielä maksettu). Uusia jäseniä Tamaus sai tammikuussa 5 kappaletta.

10. Kioskiasiat

Kioskin tarjontaa on kehuttu hyväksi ja monipuoliseksi. Heidi kävi tänään (4.2.) tukussa, ja täydensi kioskin valikoimaa. Kioskikassasta on tilitetty 66,67 euroa viime kokouksen jälkeen.

11. Toiminta-avustushakemus 2013

Käsiteltiin ja täydennettiin toiminta-avustushakemusta Tamylle. Lauri hoitaa hakemuksen lopullisen täyttämisen ja lähettämisen.

12. META

Ei muita esille tulevia asioita.

13. Seuraava kokous

TamAuksen seuraava kokous pidetään keskiviikkona 13.3.2013 klo 18.00. Paikkana Alakuppila, Tampereen yliopisto, Kalevantie 4.

14. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.12.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti